Dāvanu idejas: 10 populārākās smaržas viņai un viņam

Dāvanas pasniegšana otrai pusei bieži izraisa daudz stresa - jūs vēlaties dot kaut ko ļoti personisku, neaizmirstamu un, protams, nepieciešamu. Labākās dāvanu idejas parasti ir atrodamas rituālos, kas mūs ieskauj katru dienu. Smaržas var būt labākā un vismazāk riskantā dāvanu izvēle, ja mēs to uzmanīgi izvēlamies, ļaujot aromātam atklāt personības veidu.

Luksusa smaržām nav jāmaksā laime - ir pieejami kvalitatīvi ekvivalenti. Šeit ir parādītas vispazīstamākās zīmolu pazīstamākās smaržas jaunās krāsās. Ko dot viņai, Viņam vai varbūt pat abiem? Top aromātu izvēles un dāvanu idejas zemāk esošajā sarakstā.

Dāvanas vīriešiem - piecu labāko spēcīgo smaržu saraksts

Woodsy smaržas ilgu laiku ir dominējuši vīriešu aromātu tirgū kā spēka un panākumu simbols. Vispopulārākās vīriešu smaržas vienmēr tiek raksturotas kā spēcīgas.

Izvēloties dāvanu kādam, kuru jūs ļoti labi pazīstat, varat meklēt gaišākas, drosmīgākas smaržas. Lai izvēlētos vispiemērotākās smaržas, ieteicams pievērst uzmanību ne tikai galvenajām notīm, bet arī papildu piezīmēm, kuras bieži nav uzreiz redzamas un sāk attīstīties pakāpeniski.

Pirmā izvēle dāvanai vīriešiem ir Paco Rabanne Invictus, arābu versija, Cyrus Lielais. Dzintars, koks, Oakmoss un patchouli Pamatnes piezīmēs un greipfrūtā, jūras notis un mandarīnu valodas vidū. Pakāpeniski tiek atklāts nedaudz negaidīts lauru un jasmīna sastāvs.

Otrais aromāts spēcīgiem vīriešiem ir Creed Aventus, arābu versija, Muskuļa ādaApvidū Tā ir ideāla kombinācija Muskuss, sūna, vaniļa un Ambergris. Šīs smaržas ir daudz svaigākas nekā pirmās, ar top piezīmēm Bergamote, upenes un ābols.

Nakts klubs Irish Green, kura pamatā ir Creed Green Irish Tweed, ir arī lieliska dāvana vīrietim. Klasiskā Vudijs Un ziedu smaržas gadiem ilgi ir bijusi viena no populārākajām izvēlēm gan ikdienas lietošanai, gan svētku kombinācijām. Citrusaugļu, vilkuba un verbena ir svaiguma galvenās notis. Ēģiptietis Vetivērija, Pansijas un savvaļas baziliks pievieno pārsteiguma sajūtu.

"Dior Sauvage Elixir arābu versija, Glābējs eliksīrs, ir viena no pikantākajām izvēlēm, kas lieliski uzsver personības spēku. Tāpēc šis Eau de Parfum nav paredzēts visiem, bet tikai vīriešiem, kuri ir ārkārtīgi pašpārliecināti. Līdz Vudijs, tabakas kompozīcija harmoniski apvienojumā ar savvaļas lavandas un greipfrūta notīm netiks neviena vienaldzīga.

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, ir karalis kronis, kura pamatā ir Dolce & Gabbana King. Negaidītā sarkanā apelsīna un itāļu citrona kombinācijā ir Atsvaidzinoša un tonizējošais efekts. Garšviela Ciedrs Šķiet, ka tas nosver un pastiprina aromātu.

Klasisko aromātu kompozīciju kombinācija ar neparastu, modern Scents rada neaizmirstamu vīriešu aromātu - tāpēc nebaidieties izmēģināt kaut ko jaunu. Īpaši brīvdienās.

 

Vispopulārākās smaržas sievietēm - labākās piecas visizcilākajām dāmām

Sieviešu smaržām jābūt smalkām un elegantām. Pretējā gadījumā tas riskē izskatīties netīrs un lēts. Dāvinot smaržas, ir laba ideja dot priekšroku klasiskām kombinācijām.

Viens no tiem ir versija, kuras pamatā ir Bvlgari Jasmīna noirApvidū Jasmīna dominējošā smarža ir sievišķīga, savukārt koka un pačūlijas piezīmes, kas nav uzreiz redzamas, pievieno noslēpumu.

Otrā izvēle ir Viktorijas slepenās bumbas sprādziena intensīvas arābu versija, Rožu vilināšanas slepenais kārdinājumsApvidū Vaniļas, ziedu un ķiršu notis pievieno īpašu maigumu un rada romantikas sajūtu. Gudrs un Muskuss pievienot Austrumu pieskāriens.

Tie, kas mīl vaniļu, arī mīlēs Nuit de folie, pamatojoties uz Lancome La Nuit Tresor A la Folie. Jāņogu, Bergamote, Rose un Peony tikai uzlabo aromātu.

Dāvanas sievietēm nav atdalāmas no juteklības, tāpēc Casamorati pušķa idejas Xerjoff, arābu versija, Primazati Prima Pušķis, ir ideāla izvēle. Tas ir ziedu un Austrumu Piezīmes. Vaniļa, Kanēlis, kašmirs, papiruss, tabakas ziedi, muskatrieksts un Muskuss ir tikai dažas no piezīmēm šajā apburošajā aromātā.

Aromāta roze Autors Initio atomic Rose ir ideāla dāvana draugam: smarža Bergamote sajauc ar Pikanti Rozā piparu graudi rada neticamu greznības sajūtu. Pudele ir arī ārkārtēja - vienkārši pielīmējiet lenti, un tā kļūst par stilīgu dāvanu.

 

Ko dot pāri? Unisex aromāts pieci

Smaržas tiek uzskatītas par vienu no personīgākajām dāvanām - galu galā saņemtā smarža kļūst par jūsu ikdienas rituālu daļu. Unisex Smaržas, kas piemērotas gan vīriešiem, gan sievietēm, var būt labākais risinājums, meklējot dāvanu pāriem.

Pirmajai izvēlei vajadzētu būt Toma Forda ombre ādas arābu versijai, Cuir ādaApvidū Viņos dominē tradicionālie ādas aromāti, ko papildina Irisa un Rajons. Lai arī smarža sākumā var šķist nedaudz raupja, tā patiesībā ir ļoti mīksta.

Aromāts Tikai persiks, pamatojoties uz Tomu Forda rūgto persiku, ir arī tā popularitātes maksimums. Tā ir saldo persiku, sarkanā oranža, rūgto zāļu vērmeles un labdanum notīm kombinācija ar pamatni patchouli un Sandalkoks.

Vispopulārākais unisex smaržas vienmēr ietver slaveno initio Muskuss Terapija. Aromāta terapija ir balstīts uz šīm smaržām un tai ir citrusaugļu, Muskuss, augļu un ziedu kompozīcija, kas patiks pat visredzamāk. Tas ir nišas aromāts, un to bieži izvēlas ļoti spēcīgas personības.

"Gumin Tiziana Terenzi, arābu versija, Pure elegance, patiks tiem, kas meklē aromātu ar izteikti atšķirīgu izvēršanos - vispirms citrusaugļu, tad saldumu, pēc tam augļus un visbeidzot smagāku Vudijs Piezīme.

Noapaļot no labākajiem pieciem ir Aromāts par laimi, pamatojoties uz initio oud par laimi, ļoti grezns un modern aromāts. Tas saplūst Bergamote, ingvers, Ciedrs, vaniļa, Muskuss un dažādi augi.

 

Dāvanas meklēšanai nav jābūt saspringtai - un jums nav jāmeklē dāvanu ideja nepazīstamajā, neapmierinātā. Vienkārši atpūtieties un izvēlieties smaržas, kuras jūs prātā atpazīstat, kad to smaržojat.